Til orientering

I forbindelse med garasjesaken, og nærmere sagt estimere kostnadsbilde for det styret anser som akseptable veier videre, har vi kjøpt og innhentet en objektiv befaring av sakkyndig fagperson fra ABBL. Den foreligger her. Vi oppfordrer alle som bryr seg om garasjene-/parkeringsplassene sine eller garasjesaken om å lese grundig igjennom den. Vi ønsker ikke at den utfordres med synsing og personlige meninger.

Videre vil vi informere om at Telenor (m/ underleverandører), som dere sikkert har lagt merke til, har påbegynt arbeidet med å få fiber inn i boligene våre. Nå står det litt på stedet hvil mens de venter på kommunen. Vi minner samtlige om at listene over hvem som bor hvor (og som da abonnementet bestilles til) allerede er sendt inn til Telenor. Så om du ikke har svart på beboerkartleggingen og merker at naboer rundt deg begynner å få fiber, så kan det hende du må kontakte Telenor selv for å rydde opp. Alle betaler for fiber gjennom fellesutgiftene. Anmoder sterkt til de som fremdeles ikke har svart til å svare på beboerkartleggingen for å ikke gå glipp av fremtidige informasjon, tilbud, og tjenester.

Styreleder, Ole K. Berdal, flytter dessverre (heldigvis blir han i nabolaget) før nyåret, og vil dermed tre av som styreleder før 2024. I den anledning kommer det etterhvert en innkalling til ekstraordinær Generalforsamling som vi tar sikte på avholdes i slutten av november.